Kalfire Fireplaces

DATUM: APRIL 2022
LOCATIE: BELFELD
WERKZAAMHEDEN: CONCEPT PRODUCTEN, KLEUREN- EN MATERIALEN, LEVERING PRODUCTEN, STYLING

Showroom styling voor Kalfire Fireplaces

Bij Qnus Design zijn we altijd weer opgetogen als we een interieurontwerp mogen maken voor trendy en stijlvolle merken en producten die passen bij onze eigen designfilosofie. Met trots voegen we dan ook deze showroom styling toe aan ons portfolio dat we hebben gemaakt voor het gerenommeerde Limburgse Kalfire Fireplaces. Dit bedrijf verstaat als geen ander de kunst van het ontwerpen van premium openhaarden. Haarden zijn niet meer weg te denken uit een high-end interieur en zijn echte eyecatchers geworden door hun geweldige styling en hoogwaardige afwerking.

Van familiebedrijf tot award-winnende trendsetter

Wat meer dan veertig jaar geleden begon als een knus familiebedrijf is onder leiding van de tweede generatie uitgegroeid tot een belangrijke Europese speler op haardengebied, alom gewaardeerd om haar technische en esthetische innovaties. Niet voor niets dat ze in 2022 de prestigieuze German Design Award kregen toegewezen in de categorie Energie voor hun innovatieve E-one. Een openhaard met state-of-the-art holografische projectietechnologie voor een intense en realistische vuurbeleving maar dan volledig emissievrij en volkomen veilig voor kinderen en huisdieren. Een openhaard die naadloos overgaat in elk met zorg gestyled interieur. Het mooie is dat deze multinational niets van haar warme familiekarakter heeft verloren, en daarom staan ambacht en aandacht voor hun klanten en producten nog altijd bovenaan. Qnus Design herkent zich hier volledig in.

Een haard creëert een state-of-mind

Het uitgangspunt voor deze showroom styling was het realiseren van een totaalbeleving. Een openhaard in huis creëert namelijk nog zoveel meer dan gezelligheid. De weldadige warmte, het fonkelende vuur en de knispering van het hout brengen je tot rust en halen je uit je dagelijkse beslommeringen. Het maakt ruimte vrij om te mijmeren, te dromen en een goed gesprek te voeren met de mensen waar je van houdt. Dát is precies wat wij bij Qnus Design wilden overbrengen met het high-end interieur van de showroom. Daarom hebben we gekozen voor een hotelroom chic interieur in combinatie met een hippe open loft look. De eerder opgedane ervaring bij de styling van loft woningen kwam daarbij goed van pas.

Sfeer verkoopt

We weten bij Qnus Design maar al te goed dat de juiste sfeer verkoopt en dat een showroom pas een showroom is als het z´n bezoekers een authentieke ervaring biedt. Ben je nieuwsgierig geworden hoe we ook jouw volgende (showroom) project écht van jou zouden maken? Laat het ons dan weten. Het enthousiaste ontwerpteam van Qnus Design staat altijd voor 100 procent voor je klaar en is pas tevreden als jij je volledig thuis voelt in het resultaat en je jezelf erin herkent.

Scroll naar boven