Brasserie Ludiek in Veldhoven

Ontdek het tijdloze industriële ontwerp van Brasserie Ludiek in Veldhoven

Welkom in Brasserie Ludiek, een charmante lunchroom in Veldhoven waar functie en sfeer elkaar omarmen in een harmonieus design. Bij Qnus Design zijn we trots op het tijdloze en industriële ontwerp dat we hebben gerealiseerd voor deze prachtige brasserie.

Een ontwerp met oog voor detail

Bij Qnus Design hechten we veel waarde aan de behoeften van onze klanten. Voor Brasserie Ludiek hebben we niet alleen rekening gehouden met de wensen van de eigenaren, maar ook met de naam van de brasserie. Ludiek is speels, nieuwsgierig en eigenwijs, wat je in de mooiste en kleinste details terug vind. De subtiele details, zoals de wandbekleding in de toiletgroepen, laten de naam van de brasserie tot uiting komen, waardoor er een unieke en persoonlijke sfeer ontstaat.

The raw and chique urban green lifestyle

Het concept genaamd “The raw and chique urban green lifestyle” heeft als inspiratie gediend voor het ontwerp van Brasserie Ludiek. Dit concept is tot in de kleinste elementen van de brasserie te vinden. De kleuren, producten en materialen weerspiegelen de rauwe en chique urban lifestyle, welke een stoer randje aan de brasserie weet te geven.

De perfecte balans tussen sfeer en functionaliteit

Bij het ontwerpen van Brasserie Ludiek hebben we gestreefd naar de perfecte balans tussen sfeer en functionaliteit. Het industrieel ontwerp creëert een warme en gezellige sfeer waar gasten zich meteen thuis voelen. Tegelijkertijd is er veel aandacht besteed aan de praktische aspecten die nodig zijn om een efficiënte en goed georganiseerde brasserie te creëren.

Beleef de sfeer van Brasserie Ludiek

Bij Qnus Design geloven we dat foto’s meer zeggen dan woorden. Maar waarom de foto’s bekijken als je deze te gekke brasserie ook kunt bezoeken? We nodigen je graag uit bij Brasserie Ludiek om de sfeer te beleven, te voelen en te proeven.

Brasserie Ludiek: een unieke beleving

Als restaurant in Veldhoven is Brasserie Ludiek een plek waar lekker eten, gezelligheid en een unieke sfeer samenkomen. Het tijdloze industriële ontwerp van Qnus Design heeft deze brasserie omgetoverd tot een plek waar je wilt blijven en genieten van heerlijke gerechten in een prachtige ambiance.

Bij Qnus Design staan we klaar om jouw restaurant, lunchroom of brasserie te transformeren met onze creatieve ontwerpen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw droom restaurant in Veldhoven kunnen realiseren. Samen creëren we een unieke beleving voor jou en jouw gasten.

DATUM: AUGUSTUS 2017
LOCATIE: VELDHOVEN
WERKZAAMHEDEN: INTERIEURONTWERP ZAKELIJK, HORECA INRICHTING
Scroll naar boven