Welkom bij Qnus Design: jouw partner voor particulier interieurontwerp

Creëer jouw warme thuis met ons particulier interieurontwerp

Bij Qnus Design begrijpen we hoe belangrijk het is om van je huis een warm thuis te maken. Ons team van ervaren ontwerpers staat klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droominterieur. Of het nu gaat om het verbouwen, renoveren, uitbouwen en aanbouwen, of het herinrichten van specifieke ruimtes, ons team zorgt voor een plek waar je je thuis voelt en volledig tot rust kunt komen.

Verbouwen en renoveren: maak van je huis een droomplek

Of je nu een oudere woning wilt opfrissen of een totale transformatie wilt, onze ontwerpers hebben ruime ervaring met verbouwings- en renovatieprojecten. We nemen jouw wensen en behoeften als uitgangspunt en combineren dit met onze creativiteit en expertise om jouw huis om te toveren tot een droomplek die aan al je verwachtingen voldoet.

Uitbouw of aanbouw: optimaal ruimtegebruik voor jouw levensstijl

Wil je meer leefruimte creëren zonder te verhuizen? Ons particulier interieurontwerp omvat ook het ontwerpen van een uitbouw of aanbouw. Of je nu droomt van een ruime keuken, een gezellige woonkamer, of een praktische werkkamer, wij zorgen voor een naadloze uitbreiding die perfect aansluit bij jouw levensstijl.

Woonkamer inrichting: laat jouw persoonlijkheid stralen

De woonkamer is het hart van je huis, en het is belangrijk dat deze ruimte jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Onze ontwerpers luisteren naar jouw wensen en ideeën en vertalen dit naar een sfeervolle en functionele woonkamer inrichting, afgestemd op het heden en de toekomst. Van meubelkeuze tot kleurenpalet, we zorgen ervoor dat je woonkamer een plek wordt waar je graag tijd doorbrengt.

Keuken indeling en verlichtingsplan: efficiëntie en gezelligheid gecombineerd

De keuken is een belangrijke ruimte in je huis, waar zowel efficiëntie als gezelligheid samenkomen. Ons particulier interieurontwerp omvat niet alleen een doordachte keukenindeling voor optimale functionaliteit, maar ook een verlichtingsplan dat de juiste sfeer creëert voor elk moment in de keuken.

Keuken met spatrand, opgeruimd huis

Slaapkamer inrichting en badkamer indeling: ontspanning en rust

Je slaapkamer en badkamer zijn plekken van ontspanning en rust. Onze ontwerpers zorgen voor een slaapkamer inrichting die jouw persoonlijke oase wordt, en een badkamer indeling die aan al je behoeften voldoet. Van slimme opbergruimte tot comfortabele inrichting, we zorgen ervoor dat je elke dag kunt genieten van een serene omgeving.

Turnkey projectopleveringen met gerenommeerde partners

Bij Qnus Design begrijpen we dat je een vlekkeloze en stressvrije ervaring wilt bij het realiseren van je droominterieur. Daarom bieden we turnkey projectopleveringen aan, waarbij we nauw samenwerken met gerenommeerde partners. Zo kun je vertrouwen op een professionele en perfect opgeleverde woning, terwijl wij al het werk voor je uit handen nemen.

Maak van jouw huis een warm thuis met Qnus Design

Bij Qnus Design begrijpen we dat jouw huis een weerspiegeling moet zijn van wie je bent en wat je wilt. Ons particulier interieurontwerp zorgt ervoor dat je elke ruimte in je huis met trots kunt betreden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we van jouw huis een warm thuis kunnen maken!

Scroll naar boven