Contact


Qnus Design is uw partner in interieur.
Of het nu gaat om een betere & snellere verkoop van uw woning, het inrichten van uw woonhuis of het vertalen van uw bedrijfsidentiteit naar een passend interieur welke uw missie & visie uitstraalt, wij denken graag in oplossingen!

Wilt u nader kennismaken om te sparren over uw interieur?
Neem dan contact op!
Ik help u graag met al uw interieur vraagstukken.

Contact gegevens

Qnus Design
06 - 239 433 98
info@qnusdesign.nl
www.qnusdesign.nl

Postadres

Broekweg 212
5502 BE
Veldhoven

Blijf op de hoogte, volg ons op Facebook!

3 days ago

Qnus Design

// Project Gonect Online Marketing // 🥳

Gonect Online Marketing is een online marketing bureau welke zelfs partner van Google zijn. De eigenaren Bart & Gert benaderde mij om hun te helpen met het #interieurontwerp voor hun nieuwe #kantoorruimte.

De wensen waren dat er een #vergaderplek moest komen en er ruimte moest zijn voor 8 #werkplekken. Voor de rest kreeg ik een blank canvas. Na onderzoek naar het bedrijf te hebben gedaan heb ik er voor gekozen de werkzaamheden van Gonect te vertalen in het #interieur. Zo zijn de tussenschotten van de werkplekken uitgevoerd in de kleuren van Google, is het verhaal van #Gonect door een wall-visual op de muur geplaatst en zijn er poefjes gedrukt in social media icons. Iedere bezoeker ziet nu in één oogopslag waar Gonect goed in is. Om warmte & functionaliteit te combineren is er gekozen om een #kurkwand afwerking toe te passen. Zo kunnen ze ook nog eens op een leuke manier hun uit te voeren werkzaamheden ordenen.

Wil jij weten hoe je als bedrijf jouw klanten mee kunt nemen in jouw werkzaamheden zonder het te hoeven vertellen? Neem dan contact op voor een spar-sessie 📞
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Qnus Design

// The word is out // 🥳

In april dit jaar ben ik benaderd door de eigenaren van Lunchroom The Post om hun interne routing te verbeteren. Ze zijn van een zelf bedienend concept naar een bedienend concept gegaan en het #interieur sloot hier niet meer bij aan.

Alles gaat sneller dan gepland en op maandag 21 oktober gaat alles op de schop! 🥰

Wanneer alles klaar is posten we pas iets over het #ontwerp 😉

Jeroen & Patrica, heel veel succes gewenst!MEDEDELING!👋
... See MoreSee Less

View on Facebook