Contact


Qnus Design is uw partner in interieur.
Of het nu gaat om een betere & snellere verkoop van uw woning, het inrichten van uw woonhuis of het vertalen van uw bedrijfsidentiteit naar een passend interieur welke uw missie & visie uitstraalt, wij denken graag in oplossingen!

Wilt u nader kennismaken om te sparren over uw interieur?
Neem dan contact op!
Ik help u graag met al uw interieur vraagstukken.

Contact gegevens

Qnus Design
06 - 239 433 98
info@qnusdesign.nl
www.qnusdesign.nl

Postadres

Broekweg 212
5502 BE
Veldhoven

Bezoekadres

Middendijk 22 - 24
5705 CC
Helmond

Blijf op de hoogte, volg ons op Facebook!

1 week ago

Qnus Design

Detail woensdag 🧐

In mijn zakelijke interieurontwerpen houd ik altijd rekening met de identiteit van een bedrijf en verwerk deze zowel in grote als in kleine elementen in het interieur.

Daarom zijn details voor mij ontzettend belangrijk. Niet alleen omdat ik een perfectionist ben en alles tot in de puntjes verzorgd moet worden, maar vooral omdat ik hiermee leuke knipogen kan maken naar de werkzaamheden binnen een bedrijf of organisatie.

En hoe gaaf is het dan als je in je verlichting kunt laten zien wat voor bedrijf je bent! Dit soort details, daar loop ik nu warm voor 😍 Wat jij?
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Qnus Design

Before and after 😍

Oh boy, wat een verschil! Van koude tegelvloer naar een warme visgraat PVC vloer. En dat niet alleen, it's all about the details.

De eigenaren zagen op tegen een forse verbouwing waarbij de tegelvloer gekapt moest worden. Stof, stubber en twee kleine kinderen zijn geen fantastische combi. Daarbij was de kans groot dat ook de onderliggende vloerverwarming vervangen moest worden door het hakken & breken in de ruimte.

De keuze was voor mij snel gemaakt, we moesten gaan voor een PVC visgraat vloer. Een dun materiaal wat ook nog de warmte van de vloerverwarming doorlaat maar vooral makkelijk te verlijmen is op een bestaande tegelvloer. De visgraat is vooral voor de sfeer, ook PVC planken waren een optie. Als afwerking van de vloer hebben we holle overzetplinten in kleur RAL 9010 toegevoegd over de bestaande tegel plinten.

Zo zie je maar, ook zonder hakken & breken kunnen we de sfeer van je woning geheel veranderen door de vloer eens flink aan te pakken 💪
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Qnus Design

Een warm, Qnus welkom! 🏡

De entree is de belangrijkste ruimte van een kantoorpand. Wanneer je ergens als bezoeker komt wil je meteen weten waar je naar toe moet om je te melden. De balie is daarom een belangrijk ijkpunt voor de ruimte, deze mag gezien worden!

Niet alleen valt in ons nieuwe pand de balie ontzettend goed op maar zorgt het patroon van de vloer ook nog eens voor optische looplijnen. Als onze gast weet je meteen waar je terecht kunt!
... See MoreSee Less

View on Facebook