WH18 Weert

DATUM: Q3 2020 - Q1 2022
LOCATIE: WEERT
WERKZAAMHEDEN: PLATTEGRONDEN APPARTEMENTEN T.B.V. BROCHURES / FUNDA MARKETING, MOODBOARD, SFEER- EN INRICHTINGSVOORSTELLEN, 3D VISUALISATIES

WH18 in Weert: appartement interieur met opvallende details

Qnus Design heeft met veel betrokkenheid het interieurontwerp van WH18 in Weert verzorgd. Dit voormalige kantoorpand aan de Wilhelminasingel 18 bestaat uit vier verdiepingen, die in 2021 zijn opgeleverd als ruim twintig woonappartementen. Deze appartementen hebben verschillende oppervlakten. Het ontwerp van het interieur van de woningen is gemaakt voor VigourInvestments en vormt tot in de details een harmonieus geheel.

Interieurontwerp voor appartementen van VigourInvestments

Het gebouw aan de Wilhelminasingel staat op de plek van het vroegere Ursulinenklooster. VigourInvestments is een ontwikkelende vastgoedbelegger die graag investeert in duurzame gebouwen. De appartementen aan de WH18 bestaan uit verschillende soorten woningen, die zijn voorzien van een moderne inrichting met functionele luxe. Qnus Design heeft voor deze projectontwikkelaar het interieur ontworpen van drie soorten woningen:

  • Studio’s
  • Stadsappartementen
  • Duplexwoningen

Stijlvolle studio’s, appartementen en loft woning in Weert

Voor het interieur van de appartementen is Qnus uitgegaan van functionele ontwerpen met een neutrale uitstraling, die een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van degene die er woont. De lichte vloeren, de strakke lijnen van de meubels en de zachte, natuurlijke tinten geven de woonruimtes een rustige uitstraling. De appartementen hebben een stijlvolle visgraatvloer, moderne meubels, originele lampen en een open sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt. Ook heeft Qnus de plattegronden geoptimaliseerd.

Schakel Qnus Design in voor project ontwikkeling interieurs

Wil je voor een vastgoedproject of ander project een interieur laten ontwerpen dat inspirerend en functioneel is? Als specialist in zakelijke projecten, maar ook in particuliere woonhuizen is Qnus Design je graag van dienst. Met opvallende ontwerpen en materialen met een hoge kwaliteit. Het interieurontwerp wordt afgestemd op de moderne woonwensen en de interieurs stralen een harmonieuze sfeer uit. Vraag een gratis adviesgesprek aan voor een ontwerp op maat, voor een interieur met de uitstraling die je zoekt!

Scroll naar boven