Safetycom in Eindhoven

DATUM: NOVEMBER 2017
LOCATIE: EINDHOVEN
WERKZAAMHEDEN: INTERIEURONTWERP ZAKELIJK, KANTOORINRICHTING

Ontdek het stoere en robuuste kantoorontwerp van Safetycom in Eindhoven

Welkom in het nieuwe kantoor van Safetycom in Eindhoven, waar stoer en robuust samenkomen in een indrukwekkend ontwerp. Bij Qnus Design zijn we trots op het ontwerpen van de begane grond van dit beveiligingsbedrijf, waar we een stoere en robuuste sfeer hebben gecreëerd zonder concessies te doen aan de elegantie.

Een uitdaging met tijdsdruk

Bij het ontwerpen van het nieuwe kantoor van Safetycom in Eindhoven werden we geconfronteerd met een enorme tijdsdruk. Maar zoals altijd namen we deze uitdaging met beide handen aan en hebben we een prachtig ontwerp weten te realiseren dat voldoet aan de verwachtingen van onze klant.

Een thuisgevoel voor iedereen

Safetycom wilde dat zowel particulieren als topondernemers zich thuis voelen in hun nieuwe kantoor. Daarom was ons uitgangspunt om een ontwerp te creëren dat een warme en gastvrije sfeer uitstraalt, terwijl het ook past bij het stoere karakter van het bedrijf.

Stoer & robuust: een echt mannen bedrijf

Safetycom is zonder twijfel een echt mannenbedrijf en dat mocht ook in het interieur tot uiting komen. Met zwarte wanden en robuuste elementen hebben we een stoer interieur ontworpen dat perfect past bij de identiteit van het bedrijf.

Het hart van de begane grond: de demo ruimte

De demo ruimte is het kloppende hart van de begane grond geworden. Bij binnenkomst wordt je aandacht direct naar deze indrukwekkende ruimte getrokken. Met glazen wanden in een gebogen vorm, ofwel een vissenkom spreekkamer, hebben we een opvallend en uniek element toegevoegd aan het interieur.

Een stoer en robuust interieur

Het stoere en robuuste interieur van Safetycom is verre van standaard. Met oog voor detail hebben we een chique en stoer ontwerp weten te realiseren dat indruk maakt op iedereen die het kantoor betreedt.

Proef de sfeer bij Safetycom

Bij Qnus Design geloven we dat foto’s meer zeggen dan woorden. Daarom nodigen we je uit om de prachtige sfeer van Safetycom in Eindhoven te ontdekken, door een afspraak bij dit mooie bedrijf in te plannen.

Bij Qnus Design zijn we gepassioneerd door kantoorinrichting en het creëren van unieke interieurs die aansluiten bij de identiteit van onze klanten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw kantoor kunnen transformeren in een stoere en robuuste werkomgeving. Samen creëren we een interieur dat indruk maakt en waar iedereen zich thuis voelt.

Scroll naar boven