Klanten & Partners

Logo de afbouw expert.nl

Ontdek De Afbouw Expert, dé specialist in exclusief stucwerk en akoestiek. Wij bieden niet alleen trainingen en workshops, maar ook een bruisende community waar professionals samenkomen. Bij ons ben je meer dan alleen een deelnemer - we kunnen je aanbevelen voor specifieke projecten als je door ons gespecialiseerd bent. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Bovendien zijn we deskundig in het verwerken van decoratieve en exclusieve afwerkingen en nemen we graag diverse projecten aan. Laat De Afbouw Expert jouw partner zijn in hoogwaardige afbouwoplossingen.

Saelmans Makelaardij, al 50 jaar toonaangevend Saelmans Makelaardij is al 50 jaar een toonaangevend makelaarskantoor voor het Weerterland. Met een uitgebreid en gevarieerd koop- en huuraanbod in de bestaande bouw en nieuwbouw en een totaal dienstverleningspakket van aankoop, verkoop, verhuur en advies op maat is Saelmans Makelaardij sinds jaar en dag een gevestigde naam in de regio Weert. Ons team bestaat uit een mix van jonge en ervaren medewerkers, zij zijn allen woonachtig in Weert en omgeving, beschikken over een groot netwerk en kennen de omgeving goed. Saelmans Makelaardij voert de bedrijfsvoering in de bedrijfsfilosofie ‘’Saelmans leeft met u mee’’, waarbij persoonlijkheid, betrokkenheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Niet pandgericht maar klantgericht, wij focussen ons op het vraagstuk en het verhaal erachter. Ons complete team staat klaar wanneer je ze nodig hebt.

Cool Clima is een erkend installateur op het gebied van koel- en vriestechniek, luchtbehandeling en klimaattechniek (koelen, verwarmen, ventileren). Wij zijn actief in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Het werk dat wij uitvoeren is erg divers, maar door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis en kunde om voor ieder project specialistisch advies te geven en een hoogwaardige kwaliteit op maat te leveren.

Scroll naar boven