Qnus Design presenteert: klaar voor het najaar met de nieuwste trends in je interieur.


Ja we horen je denken, waarom beginnen ze nou over het najaar en de winter terwijl we nog middenin een de heerlijke zomerperiode zitten? Bij Qnus Design lopen we graag vooruit op de nieuwste trends. En ook al genieten we nu van de zomer, voor je het weet worden de dagen weer korten en doet de herfst zijn intrede.

Stiekem houden we bij Qnus Design ontzettend van het najaar. We maken het binnen sfeervol en op een natte herfstdag of koude winterdag zitten we thuis met een kop koffie of een wijntje samen voor de open haard.

Sfeervol wonen doe je het beste in het najaar, dit is een perfect moment om je interieur weer wat extra warmte en kleur te geven. Wat zijn de nieuwste trends op het gebied van interieur dit jaar? We zochten ze voor je uit!

Interieur
interieurtrends
pink interieur

-> Maak van je muur een eyecatcher

Voorheen was één gekleurde muur of een deels gekleurde muur de trend in menig woonkamer, maar hier zien we een duidelijke verschuiving. Een gekleurde muur loopt weer helemaal tot aan het plafond en er wordt meer gecombineerd met behang als tegenpool. Door sfeervolle en pakkende prints te gebruiken creëer je een unieke stijl die past bij jou. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar zorg wel voor de juiste balans.
Combineer dit met accessoires in dezelfde stijl en je herkent je huis niet meer terug.

-> Combineer voor het leukste effect

Kies voor stoere accessoires bij je meubels. zwartmetalen wandrekken of room dividers, bakstenen muren of behang en donker hout. Dit najaar gaan we stoere materialen terugzien. Daarnaast blijven de natuurlijke elementen een grote rol spelen in het interieur. Denk hierbij aan het gebruik van natuurlijke materialen zoals planten, hangplanten, riet en linnen. Combineer de stoere look in combinatie met de sfeervolle natuur voor een geweldig effect.

-> Creëer rust in je leefomgeving

Tot slot blijft de rust voor veel mensen ook dit jaar een terugkerend item. Huizen worden minimalistisch ingericht met minder meubels en slechts een aantal accessoires. In onze hectische maatschappij waar woorden als ‘stress’ en ‘burn out’ bij iedereen bekend zijn is het belangrijk om thuis de rust te krijgen die je zo hard nodig hebt. Ook hier komen de natuurlijke elementen goed tot hun recht. Qua kleuren wordt hier juist gekozen voor rust maar wel warm. Denk aan beige, zachtblauw of off white zonder dat het saai wordt.

Qnus design
qnus design

We helpen je graag verder!

Wil je hier graag meer over weten maar vind je het moeilijk om dit zelf op te pakken? Dan helpen we je natuurlijk graag verder. Met een paar kleine aanpassingen en een kleine investering ademt je huis al een heel andere sfeer uit.

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van Qnus Design en volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *