Qnus Design presenteert: de trend van dit moment!


Met in deze blog: breng de natuur naar je kantoor met groen.

Valt het je ook op dat steeds meer bedrijven kiezen voor meer en opvallend groen? Je ziet kantoren vol met planten, bomen, struiken en moswanden maar waarom? Nou daar hebben ze hele goede én meerdere redenen voor:

-> Be productive

Een visueel aantrekkelijke werkomgeving is belangrijk voor medewerkers. Mensen die zich prettig voelen op hun werkplek presteren beter en dat levert weer betere resultaten op. Door te zorgen voor een sfeervolle en uitdagende werkplek met veel groen stijgt de productiviteit van medewerkers is gebleken uit meerdere onderzoeken.

-> Fresh air

Niks zo irritant dan de hele dag op een saai kamertje te moeten werken zonder direct daglicht en frisse lucht. Wat krijg je daar uiteindelijk van..….juist hoofdpijn! En toch zijn er nog steeds veel mensen die dit dagelijks moeten doen. Planten zorgen niet alleen voor een prettige geur maar ook voor extra zuurstof! Door het zuurstofgehalte altijd op peil te houden in combinatie met frisse lucht raak je minder snel vermoeid.

-> Be creative

Waar denk jij aan bij bomen en planten? Veel mensen antwoorden met de natuur zoals een tuin of het bos. En dat is nou net hét positieve effect van meer groen! De natuur heeft nu eenmaal een positief effect op mensen en geeft een gevoel van vrijheid, ontspanning en leidt tot meer creativiteit.

-> Be relaxed

Drukte, meetings en deadlines. Dat zijn geen onbekende woorden voor veel mensen. Door te werken in het groen met de combinatie van planten hangt er vaak een ontspannen sfeer wat een stress verlagend effect heeft op medewerkers.

-> Hip and happening

Laten we eerlijk zijn. Wie wil er nou de hele dag werken in een saaie grijze kantoorruimte? Niemand toch? De sfeer in inrichting van een kantoor geeft direct een visitekaartje en gevoel af bij uw gasten, klanten of sollicitanten. Zorg voor een uitdagend kantoor met sfeer, licht en leuke details!

Enkele ‘’groene projecten’’ van Qnus Design:

Steeds meer bedrijven kiezen voor een creatieve en sfeervolle omgeving. We vertellen je graag over een aantal projecten van Qnus Design.

1. Marketing & Communicatiebueau

Bij dit marketing & communicatiebureau hebben we gekozen voor een combinatie van een gekleurde muur, veel groen zoals de macrame hangplanten én een grote moswand met kunststof logo en witte omlijsting als eyecatcher.

Door de combinatie met de koperen kooilampen en het meubilair hangt er een prettige sfeer in het kantoor en is het een heerlijke werkplek geworden.

Qnus Design MCS Support

2. Online marketingbureau

Voor een sterk groeiend online marketingbureau kozen we voor een dynamische uitstraling wat past bij het bedrijf en rekening houdt met de groeiambities.

In dit ontwerp staan de werkzaamheden centraal welke op een speelse manier in het ontwerp zijn verwerkt. Ook hier zorgen de groene details voor de extra sfeer en creativiteit.

GoNect kantoor via Qnus Design

Ook horeca kiest voor groen!

3. Brasserie

Ook steeds meer horecagelegenheden kiezen voor de unieke uitstraling in combinatie met groen. Voor deze brasserie creëerden we een sfeervolle inrichting door gebruik te maken van veel groen, volop planten en een comfortabel interieur. Hierdoor heeft het een warme, industriële en gezellige uitstraling gekregen waar gasten graag komen.

Brasserie Ludiek Veldhoven Qnus Design

Meer info?

Meer weten over de vele mogelijkheden die we je kunnen bieden op het gebied van een ‘’groene en sfeervolle inrichting’’? We helpen je graag verder!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *