Qnus Design presenteert: de kunst van het weglaten en restylen. 2


Je kent ze wel, van die prachtige grote huizen die jaren zijn bewoond door een ouder echtpaar. Als het huis te koop komt te staan is het nog in originele staat. De conclusie, er moet vaak nog heel veel aan gebeuren en daar kan niet altijd iedereen doorheen kijken. Qnus Design zorgt met een paar aanpassingen voor een compleet andere look.

Vastgoedstyling

Neem deze prachtige vrijstaande woning die al een tijdje te koop stond. De eigenaar van de woning was al een keer geswitcht van makelaar bij gebrek aan bezichtigingen. Ook had hij geen behoefte om een hoop geld in de woning te steken.

Zit je zelf ook in zo’n situatie, lees dan even verder want we geven je een aantal nuttige tips. De nieuwe makelaar riep de hulp in van Qnus Design. Wij brachten een mondeling stylingadvies uit en gaven de eigenaar een lijst met actiepunten. Hierin stond een praktisch overzicht van de stappen die hij zelf al kon ondernemen om de woning beter in de verkoop te zetten.

Vastgoedstyling

-> Creëer ruimte

Het belangrijkste punt was het weghalen van het meubilair, oftewel de kunst van het weglaten. Dit creëert ruimte en geeft direct een hele andere sfeer. En de Kringloop is er ook blij mee, ze komen het zelfs voor je ophalen.

-> Vervang of herstel een paar kleine eyecatchers

In de woning ontbraken een paar details, zoals een aantal plinten, dit valt snel op en zorgt voor een onafgewerkt geheel. Er werden daarnaast wat kleine reparatie - en onderhoudspunten uitgevoerd en tot slot werden er een aantal kitnaden vervangen.
Het afwerken van dit soort kleine punten valt direct op in het grotere geheel.

-> Make-over in 1 dag

Qnus Design staat bekend om haar creativiteit, snelheid en kwaliteit.
Nadat de verkoper de stappen had uitgevoerd zorgde het team van Qnus Design voor een make-over binnen een dag. De woning verder opgeruimd, meubels werden verplaatst en de woning werd gerestyled met verschillende accessoires. Wist je dat we een grote opslag hebben met o.a. veel leuke accessoires, lampen en meubels? Zo kunnen we een woning snel een heel andere look geven. Na afloop halen we de spullen gewoon weer op.

We laten je graag nog wat voor en na foto’s zien!

Vastgoedstyling
Vastgoedstyling
Vastgoedstyling
Vastgoedstyling
Vastgoedstyling
Vastgoedstyling

We helpen je graag verder!

Wil je meer weten over het de kunst van het weglaten en het restylen van je huis? Dan helpen we je natuurlijk graag verder. Met een paar kleine aanpassingen en een kleine investering ademt je huis al een heel andere sfeer uit.

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen van Qnus Design en volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Qnus Design presenteert: de kunst van het weglaten en restylen.