logo

Qnus design is gespecialiseerd in interieuradvies- en styling voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

+31 (6) – 239 433 98 INFO@QNUSDESIGN.NL

Archive

Modelwoning inrichting appartement te Eindhoven In 2020 stonden woningen over het algemeen niet lang te koop. Als koper greep je vaak mis. Maar ooit zit er een enkeling tussen die niet zo makkelijk verkocht raakt als verwacht, zeker niet wanneer het appartement leeg staat. Een modelwoning inrichting kan dan een groot verschil maken, je laat letterlijk zien hoe een huis een thuis kan worden. Dit appartement stond inmiddels al 6 maanden in de verkoop. Er waren genoeg bezichtigingen maar niets leidde tot verkoop. Dit veranderde meteen nadat de makelaar mij gevraagd heeft een plan te maken voor de styling van dit appartement. Het voorstel was met behang te gaan werken evenals het stileren van de woning. De werkzaamheden zijn tot uitvoering gebracht, de woning is aangemeld met nieuwe foto's en binnen 1 dag was dit appartement verkocht, ver boven vraagprijs!

Interieurontwerp 24 stadsappartementen met functionele luxe in het stadscentrum van Weert Medio juli 2021 wordt het gebouw wat voorheen werd gebruikt als kantoor gelegen aan de Wilheminasingel in Weert opgeleverd als 24 woonappartementen met functionele luxe. De appartementen zijn onderverdeeld in drie ‘segmenten’, namelijk; studio’s, stadsappartementen en duplexappartementen. Variërend in woonoppervlakte en huurprijzen. Kenmerkend voor alle woningen is de functionele luxe uitstraling, de stijlvolle afwerking en het moderne karakter. Trots dat Qnus Design een aandeel heeft gehad in het uitdenken van het concept, het bepalen van de sfeer en het optimaliseren van de plattegronden om de huurders een zo'n optimaal mogelijk wooncomfort te kunnen bieden.

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Brasserie Ludiek te Veldhoven [/vc_column_text][vc_empty_space height="4px"][vc_column_text]Brasserie Ludiek is al jaren een begrip in Veldhoven waar klantvriendelijkheid en ambiance elkaar ontmoet. Na het interieur al de benodigde jaren onaangetast te laten is besloten om Qnus Design in te schakelen om een nieuw interieur te ontwerpen waarbij het interieur van de Brasserie kan voldoen aan de maatstaven van nu. En naar mijn mening hebben we volop aan deze vraagstelling voldaan. Het optimaliseren van de sfeer is één. Maar de uitdaging vind ik zelf om een bepaalde spanning te creëren die toch rustig oogt. Alles moet bij elkaar passen en op elkaar afgestemd zijn, maar toch mogen er unieke dingen in zitten. En die unieke dingen maken het hier juist Ludiek. Denk aan de hanglampen die op een oude theepot lijkt. Uniek in zijn soort en erg Ludiek. En ja de sfeer is verbeterd. Maar belangrijker is dat het comfort ook

Interieurontwerp voor vershuys Culinoor in Best Een slagerij, traiteur en bakkerij in een vershuys is een ambitieus plan. En kwaliteit leveren hoort bij dit plan. Een interieurontwerp voor een detailhandel vraagt om specifieke kennis. Niet alleen dien je in het ontwerp rekening te houden met de routing achter de counter maar ook met de technische aspecten waar een dergelijke winkel om vraagt. Denk aan opslag ruimte voor vleeswaren, diverse ovens (en aansluitingen), bereidingsruimte en meer. En nog belangrijker is dat alle elementen in deze winkel dienen te voldoen aan de HACCP normering. Kortom, een leuke, technische uitdaging! In het interieurontwerp heeft Qnus Design vanuit de functie ontworpen. Eerst zijn alle elementen uitgewerkt die benodigd zijn om deze winkel te kunnen draaien, daarna is pas nagedacht over de look en feel. Eigentijds met een industriële look & feel is uiteindelijk de sfeerbeleving van dit vershuys geworden.

De opdrachtgevers hadden de woning nieuw aangekocht en wilden van het huis hun nieuwe thuis maken. Mijn hulp konden ze niet alleen gebruiken voor de indeling, maar vooral bij het bepalen van de persoonlijke identiteit. Na een goed gesprek is mijn uitgangspunt voor het interieurontwerp stoer landelijk wonen geworden waarbij een knipoog naar het Oude Welschap is gemaakt. De eettafel & verlichting van de oude woning wilden ze graag terug laten komen in deze nieuwe woning. De eettafel hebben we laten zandstralen zodat deze meevloeide in het concept. De bruin tinten zorgen voor een warme uitstraling. De stoffen bank en vloerkleed zorgen voor de balans in de woonkamer tussen harde en zachte materialen. De stoere uitstraling is vooral te zien in de salontafel, eettafel, eetkamerstoelen, groene kalkmuur en de print op de muur.

Modern design en jaren 30 ontmoeten en omarmen elkaar in dit prachtige woonhuis in Tilburg. Een goed interieurontwerp begint met een goed gesprek. In een woonhuis gaat het niet om mij maar om de eigenaren. En in een gesprek word precies duidelijk wat hun wensen zijn, hoe hun leven en wat ze mooi vinden. Wanneer dit gesprek heeft plaats gevonden is aan mij de taak om alle elementen aan elkaar te koppelen en er voor te zorgen dat dit hun thuis word. Voor dit ontwerp ben ik uitgegaan van de jaren 30 sfeer in een modern jasje. Het jaren 30 design zie je met name in de vormgeving van de meubels, de terrazzo tegelvloer, de ranke lamp boven de eettafel en het kleurgebruik in de ruimte terugkomen. Als tegenpool, het modern design, is een gave tunnelhaard en keuken met RVS blad geplaatst. Alles volledig in harmonie met

Een interieuradvies start altijd met een dragend concept. Een concept is een gedachtegang welke je uiteindelijk door kunt vertalen naar kleuren, materialen & meubilair. Eerst denk je na over welke sfeer je wilt bereiken, wat er past bij de uitstraling van een bedrijf en bovenal welke boodschap je wilt overdragen aan je doelgroep. Door dit volledig in kaart te brengen zorg je voor een leidraad welke je kunt toepassen in heel je interieur.

Voor deze opdracht heeft Irene van MCS Support Qnus Design benaderd om haar nieuwe kantoorruimte vorm te geven met een gering budget. Styling is dan een van de belangrijkste kenmerken om een warme werkplek te kunnen creëren en dat is ook direct de leidraad geworden voor het ontwerp. Het uitgangspunt is biofilisch design geworden, ofwel de natuur betrekken in het design. We hebben veel gebruik gemaakt van groen zoals de gave moswand met kunststof logo en witte omlijsting, macrame hangplanten en een aantal planten in rotan manden. Wat tevens ook bijdraagt aan een fijne werkplek is het gebruik van sfeerverlichting. Zo voelt een kantoor al sneller aan als een warme huiskamer. Een prachtige groene kantoorruimte volledig naar wens van de opdrachtgever!

Gonect Online Marketing is een online marketing bureau welke partner van Google zijn. De eigenaren Bart en Gert benaderde Qnus Design voor het eerst in het jaar 2018. Zij gingen verhuizen naar een nieuw pand en wilde een leuke werkplek die voldeed aan al hun wensen. Echter hadden ze toen niet in de gaten dat ze sneller groeide dan verwacht en werd Qnus Design in 2019 opnieuw benaderd om een interieurontwerp te realiseren voor de vergroting van hun net gerenoveerde kantoorruimte. In 2018 hebben we eerst een concept gerealiseerd wat de leidraad voor het ontwerp ging worden. Mijn visie was om de werkzaamheden van Gonect te laten zien in kleine knipogen in het interieur. Na onderzoek te hebben verricht heb ik er voor gekozen om de kleuren van het Google logo te integreren in het ontwerp. De kleuren zijn zichtbaar in de tussenschotten van de werkplekken en