Interieuradvies zakelijk


De identiteit van uw onderneming vertaald naar een inspirerende & motiverende werkomgeving voor u, uw medewerkers en uw klanten.

Met een zakelijk interieuradvies van Qnus Design wordt een meerwaarde aan de beleving van uw onderneming geboden waarbij functionaliteit de basis draagt van het ontwerp.

Het is bewezen dat als werknemers zich prettig voelen in hun werkomgeving er beter wordt gepresteerd. Voor een prettige werkomgeving is een 'totaalbeleving' creëren die de zintuigen prikkelt & verrijkt een pré. Aandacht voor unieke details, inspirerende producten en de interactie tussen mens en omgeving zorgen voor ruimtes die een bijdrage leveren aan het welzijn en de kwaliteit van werken.

Uw identiteit vertaald

Ik vertaal de wensen van uw organisatie naar een passend interieuradvies voor uw kantoor, retail organisatie, hotel, restaurant, kinderdagverblijf, verzorgingshuis of toonzaal. Ik denk met u mee in creatieve oplossingen en zorg ervoor dat het interieur de identiteit van uw organisatie weerspiegelt. Uw wensen, eisen, gebruiksgemak en ontwikkelingen vormen de leidraad voor het ontwerpproces. In het ontwerp worden ook aspecten als routing, arbeidsomstandigheden, klimaat, licht, geluid en duurzaamheid verwerkt in een totaalvisie.

Mijn kracht is een interieurontwerp wat opmerkelijk en functioneel is, een totaalvisie die bijdraagt aan uw zakelijke doelstelling. Ik ben u graag van dienst met al uw interieur vraagstukken.