Dit is Qnus Design


Eigen huis & tuin, stylist, stylist gezocht, stem nodig, interieur, interieuradvies, interieuradvies particulier, styling, woonhuis, particulier, Mandy van Valen, Qnus Design, Interieur, Interieurontwerp

Welkom bij Qnus Design. Ik ben Mandy van Valen, uw ontwerper, stylist en vormgever. Met veel liefde en aandacht stel ik uw droom interieur samen volledig afgestemd op uw wensen. Een interieurontwerp op maat waarin ik uw aanspreekpunt voor het volledige traject ben, vanaf de eerste schets tot de realisatie.

In maart 2015 heb ik Qnus Design opgericht met een duidelijke missie; iedereen moet zich thuis voelen in hun (leef)omgeving. Het is een uitdaging om telkens een uniek interieur te creëren welke afgestemd is op de wensen van de gebruiker(s). Deze uitdaging houdt mij scherp en triggerd mij om "out off the box" te denken. Hierdoor kom ik telkens met afwisselende designs waarin u als gebruiker centraal staat. U wilt immers een leefbaar interieur, niet alleen een leuk plaatje.

Wanneer u uw interieur laat vormgeven door Qnus Design kan ook alles gerealiseerd worden. Dit kan ik natuurlijk niet alleen, daar hebben we vakmensen voor! Door samenwerking met diverse partners in de regio kan alles tot in detail voor u geregeld worden. Vanaf het leggen van de vloeren tot het produceren van die gewilde kast op maat, u kunt het zo gek niet bedenken en ik regel het.

Geniet van uw interieur en kom heerlijk thuis bij Qnus Design!