Brasserie Ludiek | Interieuradvies zakelijk, horeca


Brasserie Ludiek in het City Centrum te Veldhoven is een gezellige horecagelegenheid waar je lekker kunt eten, een heerlijk biertje of cappuccino kunt drinken en op een mooi binnen/buiten terras of serre kunt zitten. De kinderen zijn van harte welkom en kunnen zelfs genieten van een prachtige speelhoek!

Het was augustus 2017 toen ik wederom heerlijk ging lunchen bij Brasserie Ludiek. Een tent met een geweldige menukaart maar waarvan het interieur al jaren stil stond. Het werd in mijn ogen hoog tijd voor een metamorfose. Gelukkig werd mijn vermoeden deels bevestigd toen ik hoorde dat ze de serre wilden gaan vernieuwen. Zouden ze al iemand voor het interieur hebben?

Uiteindelijk ben ik met de eigenaar in gesprek geraakt en ik had geluk, ze wilden graag gaan verbouwen maar ze hadden nog niemand voor de ontwikkeling van de plannen. Dolenthousiast was ik toen ik hoorde dat ik ze mocht helpen en een plan mocht maken voor hun nieuwe interieur.

Na alle wensen op een rijtje te hebben gezet ben ik gestart met het interieurontwerp. Een van de wensen was om het MIVA – toegankelijk te maken. Om die reden is de toiletgroep op de schop genomen zodat minder validen zich volledig welkom voelen. Verder was het vooral belangrijk om een eigen identiteit neer te zetten waarin zowel de doelgroep van 0+ als 60+ zich welkom voelt.

In april van 2018 is de eigenaar van Ludiek zelf aan de slag gegaan met de realisatie van mijn plan. En zeg nu zelf? Het is een vrijwel 1-op-1 kopie van mijn ontwerp! Prachtig dat mijn visie tot leven is gekomen en vooral diep respect voor iedereen die dit plan tot realisatie heeft weten te brengen!

🔸🔶 Werkzaamheden Qnus Design : Interieuradvies 🔶🔸
🔸🔶 Concept : The raw & chique urban style 🔶🔸
🔸🔶 Realisatie : April 2018 🔶🔸
🔸🔶 Foto’s door : Foto ID 🔶🔸

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *