Tip 3 woontrend 2019 #combineren mag weer


Tip 3 woontrend 2019 #combineren mag weer

In 2017 begon de woontrend minimalisme, less is more en alles moest op elkaar afgestemd zijn. Hier gaat verandering in komen want in 2019 is minimalisme helemaal uit! De combinaties in het interieur mogen weer unieker en gewaagder!

Denk eens aan verschillende materialen en kleuren die je kunt combineren. Goud bijvoorbeeld is echt een accent kleur die een goede match heeft met de vele natuurtinten die helemaal een trend worden. Denk eens aan gouden handgrepen voor de kast, de poten van je salontafel of de kraan in de keuken.

Maar ook verschillende materialen worden gecombineerd zoals leer en gekleurd glas in combinatie met natuursteen en velourse stoffen.  Als we het over natuursteen hebben dan word marmer echt weer populair in 2019. Marmer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geven ieder een andere look. Groen of zwart marmer geeft een stoere uitstraling, combineer dit eens met je landelijke keuken.

Daarbij hoort ook kitsch, lekker over de top. Mooie ornamenten, een bad op pootjes of een romeins beeld. Maar ook verweerde potten in combinatie met glas. Imperfectie en heel veel verschillende texturen.

Door al deze verschillende kleur en materiaal keuzes kun je nu perfect je persoonlijkheid en eigen stijl laten zien in je woning.

Woontrend, woontrend 2019, combineren, goud, marmer, uniek, gewaagd, combineren, velours

Vragen over de nieuwste woontrends?

Neem dan contact met ons op.

[contact-form-7 id="741" title="Contact"]

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *