Contact


Qnus Design is uw partner in interieur.
Of het nu gaat om een betere & snellere verkoop van uw woning, het inrichten van uw woonhuis of het vertalen van uw bedrijfsidentiteit naar een passend interieur welke uw missie & visie uitstraalt, wij denken graag in oplossingen!

Wilt u nader kennismaken om te sparren over uw interieur?
Neem dan contact op!
Ik help u graag met al uw interieur vraagstukken.

Contact gegevens

Qnus Design
06 - 239 433 98
info@qnusdesign.nl
www.qnusdesign.nl

Postadres

Broekweg 212
5502 BE
Veldhoven

Bezoekadres

Middendijk 22 - 24
5705 CC
Helmond

Blijf op de hoogte, volg ons op Facebook!

5 days ago

Qnus Design

Before and after 😍

Oh boy, wat een verschil! Van koude tegelvloer naar een warme visgraat PVC vloer. En dat niet alleen, it's all about the details.

De eigenaren zagen op tegen een forse verbouwing waarbij de tegelvloer gekapt moest worden. Stof, stubber en twee kleine kinderen zijn geen fantastische combi. Daarbij was de kans groot dat ook de onderliggende vloerverwarming vervangen moest worden door het hakken & breken in de ruimte.

De keuze was voor mij snel gemaakt, we moesten gaan voor een PVC visgraat vloer. Een dun materiaal wat ook nog de warmte van de vloerverwarming doorlaat maar vooral makkelijk te verlijmen is op een bestaande tegelvloer. De visgraat is vooral voor de sfeer, ook PVC planken waren een optie. Als afwerking van de vloer hebben we holle overzetplinten in kleur RAL 9010 toegevoegd over de bestaande tegel plinten.

Zo zie je maar, ook zonder hakken & breken kunnen we de sfeer van je woning geheel veranderen door de vloer eens flink aan te pakken 💪
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Qnus Design

Een warm, Qnus welkom! 🏡

De entree is de belangrijkste ruimte van een kantoorpand. Wanneer je ergens als bezoeker komt wil je meteen weten waar je naar toe moet om je te melden. De balie is daarom een belangrijk ijkpunt voor de ruimte, deze mag gezien worden!

Niet alleen valt in ons nieuwe pand de balie ontzettend goed op maar zorgt het patroon van de vloer ook nog eens voor optische looplijnen. Als onze gast weet je meteen waar je terecht kunt!
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Qnus Design

Het mixen & matchen van kleuren en materialen voor jouw persoonlijke (woon)stijl 🏡

Als interieurontwerper houdt ik me vooral bezig met de grote lijnen van ruimtes ; wat komt waar maar vooral hoe zorg ik er voor dat alles in balans is en de ruimtes lekker vloeien?
Het mooie is dat klanten een goed beeld krijgen van de ruimte en welke richting we op gaan wat betreft producten & materialen. Maar hoe dan verder?

Dan gaan we samen de diepte in en spreek ik de stylist in mij aan! Samen met de klant duik ik de showroom bij Frans Soetens Woninginrichting in en selecteer daar ter plekke kleuren & materialen die passen bij de conceptgedachte van het interieurontwerp.
Voor deze specifieke klant betrof dat een PVC visgraat vloer, Jasno Blinds met ladderband, overgordijnen in wave vorm en een behang van Arte als accent achter het maatwerk bureau.

Kortom, mij kun je ook voor de allerkleinste details inschakelen om van jouw huis een thuis te maken.
... See MoreSee Less

View on Facebook