Contact


Qnus Design is uw partner in interieur.
Of het nu gaat om een betere & snellere verkoop van uw woning, het inrichten van uw woonhuis of het vertalen van uw bedrijfsidentiteit naar een passend interieur welke uw missie & visie uitstraalt, wij denken graag in oplossingen!

Wilt u nader kennismaken om te sparren over uw interieur?
Neem dan contact op!
Ik help u graag met al uw interieur vraagstukken.

Contact gegevens

Qnus Design
06 - 239 433 98
info@qnusdesign.nl
www.qnusdesign.nl

Postadres

Broekweg 212
5502 BE
Veldhoven

Bezoekadres

Middendijk 22 - 24
5705 CC
Helmond

Blijf op de hoogte, volg ons op Facebook!

7 days ago

Qnus Design

Ontwerp historisch pand te Asten 🎊

Hoe gaaf is dit! De afgelopen weken ben ik druk in de weer met het maken van een interieurontwerp voor een historisch pand in Asten. Niet alleen de binnenzijde gaat drastisch op de schop, maar de binnentuin wordt ook grof onder handen genomen 🌳

Voor mij niet alleen een super toffe opdracht maar ik kan ook nog eens meerdere functies van mijn nieuwe software uittesten nu een opleiding er even niet in zit 😉
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Qnus Design

Wat gaat het toch snel!

Vorige week zijn we bij Gonect Online Marketing gestart met de verbouwing van hun nieuwe kantoorruimte.

In januari 2018 heb ik voor de eigenaren van Gonect een interieurontwerp gemaakt voor hun nieuwe kantoorruimte in Someren. De eigenaren hebben in april 2018 mijn ontwerp gerealiseerd in eigen beheer met een geweldig resultaat.

Nog geen 1,50 jaar later gaven de eigenaren aan dat ze alweer uit hun jasje gegroeid waren en dat ze besloten hadden om de kantoorruimte naast hun huidige ruimte er bij te pakken om te kunnen groeien. Eind 2019 heb ik voor Gonect wederom het interieurontwerp mogen maken waarbij we met name gekeken hebben hoe we de ruimtes met elkaar kunnen verbinden.

Nu, nog geen 2 jaar na de realisatie van hun andere kantoorruimte, zijn we hard bezig om er voor te zorgen dat de nieuwe & oude kantoorruimte met elkaar verbonden worden. En voordat we alles mooi maken moeten we toch eerst een hoop slopen in de oude ruimte 😉 Ik kan met trots zeggen dat na regen zonneschijn komt want met de dag wordt het mooier en mooier!
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Qnus Design

Trots op deze lieve mensen dat ze negatief nieuws zo positief omdraaien! 🍀

#steundehoreca #brasserieludiek #veldhoven
... See MoreSee Less

View on Facebook